eopyy-tamia o2ionia

Όροι χρήσης

money-back οξυγόνο ΙωνίαΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
H Ιστοσελίδα www.o2ionia.gr αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας "Οξυγόνο Ιωνία I.K.Ε" που λειτουργεί από το 1988 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη στο Δήμο Ελευθερίου Ευόσμου στην οδό Νέα Μοναστηρίου 108, Τ.Κ. 56334, Τηλ: 2310770707. Αντικείμενο της εταιρείας είναι η εμπορία βιομηχανικών και ιατρικών αερίων όπως και αναλωσίμων καθώς και η οξυγονοθεραπεία κατ' οίκον.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Για την πραγματοποίηση των αγορών σας χρειάζεται να καταχωρίσετε τα απαραίτητα προσωπικά στοιχεία, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής, αριθμό τηλεφώνου και email. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.). Η εταιρία λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Όλα τα προϊόντα είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διαθέοτυν CE και LOT. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους είναι διαθέσιμα στην περιγραφή των προϊόντων αλλά μπορείτε να μας ζητήσετε και επιπλέον πληροφορίες.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Έχετε τη δυνατότητα ακύρωσης μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) πριν λάβετε ενημέρωση ότι έχει αποσταλεί σε εσάς. Πρέπει όμως να στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή fax στο 2310 772797. Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας
Τράπεζα Alpha Bank
IBAN GR38 0140 7030 7030 0200 2006 875
Δικαιούχος: ΟΞΥΓΟΝΟ ΙΩΝΙΑ ΙΚΕ

2. Με αντικαταβολή στην εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) κατα την παράδοση

3. Με μετρητά στο κατάστημα

Οι πελάτες που επιθυμούν να κόψουν τιμολόγιο κατά την παραγγελία πρέπει να συμπληρώσουν τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  1. Δωρεάν παράδοση στο χώρο σας για αγορές άνω των 100€ σε όλη την Ελλάδα.
  2. Δωρεάν παράδοση στο χώρο σας ανεξαρτήτως ποσού στο Νομό Θεσσαλονίκης.
  3. Παραλαβή από το κατάστημα.
  4. Παράδοση στον χώρο σας απο εταιρεια courier. Θα ενημερωθείτε για τη χρέωση που εξαρτάται από το συνολικό βάρος των προϊόντων της παραγγελίας σας και του όγκου που καταλαμβάνουν.
  5. Παράδοση με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μεταφοράς επιθυμείτε ή μας υποδείξετε (ΕΛΤΑ, ΚΤΕΛ, Μεταφορική). Η χρέωση εξαρτάται από την πολιτική της εταιρείας που θα αναλάβει τη μεταφορά.

ΦΠΑ
Στις τιμές που αναγράφονται κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Η εταιρεία μας εφαρμόζοντας τους ισχύοντες νόμους, σας δίνει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων που έχετε παραλάβει. Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνουν μόνο τα έξοδα άμεσης επιστροφής των προϊόντων, ενώ αν πρόκειται για λάθος της εταιρείας μας τότε επωμιζόμαστε το κόστος αυτό. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και η ταινία ασφαλείας και γνησιότητας του προμηθευτή, μαζί με την συνοδευτική απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, παρακαλείστε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο / κατεστραμμένο εμπόρευμα, λάθος στην παραγγελία κ.λπ.) και να αποφευχθούν παραλαβές σε προϊόντα που δεν έφτασαν σε σας σε άριστη κατάσταση. Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε πρώτα επικοινωνήστε μαζί μας. H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: Οξυγόνο Ιωνία Ι.Κ.Ε, Ν.Μοναστηρίου 108, Δήμος Ελευθερίου Ευόσμου, Τ.Κ. 56334. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για προϊόντα που διαθέτει στους πελάτες της τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν ως ελαττωματικά (σπασμένα, φθαρμένα κ.λπ.), κακής ποιότητας ή που δεν πληρούν τις προδιαγραφές που αναφέρονται στην περιγραφή τους. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας. Σε περίπτωση αντικαταστάσεως και εφόσον είναι διαθέσιμο το συγκεκριμένο προϊόν, ο χρόνος αντικατάστασης του από εμάς γίνεται το ταχύτερο δυνατόν (συνήθως 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες). Σε καμία περίπτωση όμως η εταιρεία μας δεν υποχρεούται στην αντικατάσταση του πωλούμενου προϊόντος όταν αυτό που επιλέξατε δεν είναι τελικά της αρεσκείας σας.

ΔΙΑΦΟΡΑ

  • Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λ.π.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  • Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών παράλληλα αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Ολοκληρωμένο Service

Οργανωμένο δίκτυο διανομών

DQS Quality

Ιατρικό Βιομηχανικό Οξυγόνο Ιωνία